Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden, vad är det?

tiden är avståndslös
ett hål i ingenting

där vi rusar som råttor i obefintlig cirkels
illusion om betydelse




Fri vers av lärjunge
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-07 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lärjunge