Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommande ljus




när Guds gnista på jorden falnat
vissnar livet

och döden dansar i öknens mörker som

blommande ljus




Fri vers av lärjunge
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-07 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fantastisk tanke! Får mina grå att snurra febrilt och det är ett bra betyg;)
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge