Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker min plats, söker genklang

 

jag söker min plats
det är mörkt i salongen
och alla roller är besatta

(besatthet)

jag söker
inte en tillhörighet
men en genklang inom mig
det har blivit för mycket av sådant
som inte längre spelar roll
och jag är stum

(stumhet)

någonstans mellan polerna
står jag rak och ensam

det har inget namn
är ingen plats
en tunn vibrerande ton
och jag är mindre nu
mycket mindre
kanske var det bara så här
avskalat
naket
liv











Fri vers av Måna N. Berger
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-07 21:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Den där genklangen, så undebar när den finns , så saknad när den inte ljuder genom dagen, natten, livet och i de man har närmast. Själva ordet genklang är ett intressant ord och kanske söker och förväntar vi oss för mycket ibland medan vi söker...men nog vill man ha ut det mesta av allt det som liv, nog vill man det!!
2010-08-08

  Larz Gustafsson VIP
"Alla roller är besatta"
"(Besatthet)"

Intressant koppling!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger