Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ebb och flod



Och där satt du
med hela din härlighet
och glittrande hav
och solsken i blick.
Lika närvarande
som granithårt distanserad.
Och jag ville så mycket då.
Sluka dig hel
eller smutta
ditt bräckta djup
i små små sippar.
Där satt du så nära mig
och ebb och flod
drog oss bort
och samman.








Fri vers av Thirre
Läst 484 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-08 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre