Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att

Jag vet inte vad
mer än mitt hjärtas slag
vars längtan ekar
mot tegelfasader
och jag vet inte hur
mer än min vilja
att följa dina impulser
i uppåtgående spiraler
och jag jag vet inte när
förän tiden är slagen
Och du...
och jag vet inte varför
mer än hur jag alltid vill vara
dig nära
men jag vet inte hur
Klamrad på din rygg
gömd i en vrå
eller hand i hand
men jag vet bara
att jag vill
så mycket
att själen skriker
mina stormar ylar
i olika stämmor
i medvind
i motvind
men alltid mot dig
in i dig
och jag vet inte hur
Jag vet bara att.





Fri vers av Thirre
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-26 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre