Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighetens hav



I vassens brus
på en famns djup
flyter jag dig till mötes
Omsluter jag dig
som Vänerns vida vatten.
Där och då
skapas vågor
som viskar
om oss sedan
i snäckors sus.









Fri vers av Thirre
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-30 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre