Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla de där dagarna


Alla de där dagarna
då du levde ditt liv
vid sidan av mitt.
Alla de där dagarna
då du levde
innan jag fanns.
Alla de där dagarna
då jag inte visste
ditt namn.

Och nu denna dag
då du
endast du dominerar.
Då du
endast du
och ditt namn
draperar hela min dag,
och på natten
mina drömmar...








Fri vers av Thirre
Läst 677 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-02 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre