Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks kryddan

När man rasat
när man inte orkar mera
när man önskar
att allt fick ett slut
när man tror att
djupare än så här finns inte
man gör tappra försök att ta sig upp
steg för steg
halkar tillbaka
tårar som svämmar över
ilska som rasar ut
trötthet som lägger sig
som en tegelsten över bröstet
tvivel som kastas hit och dit
oro som sitter i magen
svek som tar sin plats i hjärtat

att då få känna äkta
kärlek värme och ömhet
kan göra att man tar dom där
stegen i ett och samma steg
till och med några extra steg
kärlekens krydda i livet
kan göra mycket




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-08 10:23



Bookmark and Share


  Veronic@
fint fint
2010-09-23

  Paulus Johannes Allaverdi
riktigt bra!
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna