Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp ger jag dig

När andra äger
annat jag har
är kroppen
något av
det jag ändå
har kvar.

Den är min.

Jag ger den
bara till den
jag vill.

Ingen kan ta den,
hur gärna man än vill.

Min kropp...
är min.

Du, kom närmre,
ja, lite närmre ändå.

Du, får jag viska
till dig,
kom, kom, kom,
kom närmre ändå.

Du, du är den finaste jag vet...

Därför får du,
ja, du får,
du får den,
du får min kropp...

Njuta av den...

Om du vill.




Fri vers av Amorina
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-08 13:43



Bookmark and Share


    Johanskriver
Väldigt vackert och personligt! Vilket fint sätt att förklara sin kärlek till någon.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina