Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske vore det litegrann på det här viset...


i ett paradis

hand i hand går du och jag
in i garderoben
och kommer ut på
andra sidan
ett plötsligt skimmer av silver
och gyllene nyanser
strålar ut

svävar som på moln
lätta och lättade
smekande händer blir till
målande penslar
och vi målar hela vår värld
i alla regnbågens färger

en duva så vit
sätter sig försiktigt
på min axel
en ara så grann
landar på din
kärleksblickar gör att de
börjar känna det samma som
vi,och de flyger tillsammans
mot nya mål

sätter oss ner bland doftande
rosor syrener och bondpioner
vilar en stund
landar i våra känslor
och alla händelser
allt som skett
sen den gången vi tog
varandras händer
och glömde allt det andra
som bara sårade

din blick strålade av värme
strålande rakt in i min själ
mitt hjärta slog återigen
för dig och för kärleken
du ler ditt underbaraste leende
och jag kan inte låta bli
att kyssa dig
herregud vad jag kysser dig
och vi förenas
blir ett

av två skadeskjutna
blir vi en helhet
helade av kärleks kraft
så underbar
och vi bestämmer oss för att
stanna kvar

i vårt paradis
som ingen annan kan finna
för det är vårt
och aldrig mer
ska vi från varandra gå
nakna badar vi i det
turkosblå vattnet
och svalkar oss i
vattenfallet

redo att födas åter
varje morgon ny
till samma vackra själar
som vi blevo nu....




Fri vers av firefire
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-08 15:31



Bookmark and Share


  issac.a.m
Helt Underbart..
2010-08-08

  lycksele
Du skriver som ett rinnande vatten. Lättläst.
Dina texter tenderar ofta att bli långa.
Kanske för långa ibland.
Skriv gärna några lite kortare texter också.
Mvh lycksele
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire