Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan skuggan...







så syrsorna sjöng
innan skuggan av stenen
i mull växt sig stor...
då fanns ej sedan, blott Nu
och lyckan, hon sprang naken




Bunden vers av lärjunge
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-08 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här min vän är en tanka och ska sparas under "Tanka" i kategorin bunden vers *L*
Tanken i denna tanka är väldigt skönpoetisk:)
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge