Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom indiska kvinnorna

med alla sina färgglada klänningar står nere vid floden
och tvättar sina kläder
medan solen den bara strålar ner på de med sitt varma
och ljusa sken
Och det är då som den ena av kvinnorna säger till alla de andra
Vad skönt det är idag, vilket vackert väder
Efter att hon har sagt det kan man se att hon bara står där i vattnenbrynet med sina bara ben
och bara myser och ler
Så när alla de andra kvinnorna som tvättar sina kläder får se det på henne så börjar de alla genast att skratta så förtjust
Och att kunna skratta så här alla tillsammans som de gör på det här viset
kan väl aldrig vara fel....

Dom indiska kvinnorna..

Ken Cassel
8/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-08 18:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader.
2010-08-08

  Larz Gustafsson VIP
Befriande.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel