Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken som gäst

Jag bad aldrig om den.
Den bara kom.

Nu vill den inte,
vända om.

Hos mig har den stannat.
Hos mig blev den kvar.

Mitt hjärta har förvandlats.

Hela jag är en annan
än den jag en gång var.

När kärleken kommer
som objuden gäst,
är det enda att göra,
att önska välkommen
och tacka sin gäst.

Låta stanna.

Tills det är dags
att ta farväl.




Fri vers av Amorina
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-08 21:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är inte alla förunnat med kärlek som stannar så det är en solskenshistoria du har skaldat fram här:)
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina