Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad lite kan göra mycket...


Energifysik

Du gjorde min dag
din kram gav den lyster
Av Dig fylldes jag
motsatsen till dyster




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-09 09:45



Bookmark and Share


  firefire
fint! att så "lite" ändå kan betyda så mycket! det gör det verkligen;))
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye