Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av facebook.<br>


Händer det aldrig något i kungens liv på måndagarna?

 

alla talar om vädret att det regnar
att semestern är slut
att himlen är grå

händer det inget i era liv på måndagarna?

här landade just en enorm
regnbågsskimrande meteorit på ängen
men Carl Gustaf
(som är hos mig inkognito - vi kallar honom Calle)
säger att det nog bara är ett stort hagel

tänk att han aldrig kan tala om annat än vädret
han som är kung och allt
händer det aldrig något i hans liv
på måndagarna?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-09 13:26



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Hihi, detta var riktigt fyndigt!
2010-08-09

  Annie b'larsson VIP
Måndagarna som är så fulla av bestyr! Det är så mycket som ska ros i land innan helgen.
Jag vet inte om Kalle (kungen) har nåt att göra. Han får väl skriva in sig på arbetsförmedlingen annars, så ordnar väl dom nån lämplig sysselsättning som han skulle kunna klara av med sina handikapp.
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger