Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest

Du vidriga ångest jag känner dig nu.
Du som stjäl mina timmar och dagar.
Hade jag varit smartare så hade jag stoppat dig istället
nu ser jag bakåt och inte framåt.
Säger nu till mig själv,
jag ska aldrig dricka igen och med de visdomsorden till mig själv
så öppnar jag en flaska igen, av dålig ångest.
Har nu glömt det jag så mycket hatar, till imorgon.




Fri vers av linkboy
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-09 21:00



Bookmark and Share


  linkboy
nja var nog mer riktat till någon än mig själv dock:)
2011-10-15

  HelenaW
Hårt och tungt.. Hoppas du har kunnat gå vidare utan sprit..
Har varit medberoende engång i tiden..
2011-09-30

  Frökenfanny
tungt...
2010-08-09

  Suzy med punkterna
Mmm men jag hoppas att diktjaget inte har öppnat en flaska igen!! Kom hem till Syster Dyster istället;=) eller skriv av dig skiten.
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy