Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finstilta

 

 

*

 

handen höll papperet

fortfarande

 

bägges ögon som fångande
i en sista flykt för frid

 

 

det finstilta

 

*

 

i dikesrenen bland rödklöver
flagor

framskärmen

 

knycklad som kramande hjulet
närhets nöd


svedd plåtsmält kreativ skapelse

 

 

 

som likt hans morgongåvas skål slipad
för kyrkosöndgars

speciella frukt

fikonen doppade i tranbärs
rårörda sylt

 

*

 

bålmärkta bildelar böjda
under bågarnas ballad

 

 

nyligt förlovade
kyssens kod på kavajslag

musiken deras

i lurar för stora
för hjälmar

 

*

 

tjutande gummi mot asfalt
ackompanjerande av bergets klingande
klippväggseko

plåt sten kromat järn
ben hud och händers värn

 

*

 

när sirenerna lagt sig
i handen det finstilta

 

 

Hyrköp

på egen risk

 

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-09 21:02



Bookmark and Share


    Lynx
Du har verkligen en förmåga att få in det stora i de små orden. Jättebra!
2010-08-09

  Catharina Edin VIP
En bilolycka läser jag? Skrämmande, men mycket välskrivet.
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri