Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är känslokall

Du är känslokall min älskade,
dina uttryck följer din själ.

Önskar vi aldrig hade setts
men ack vad kärleken kan.
Trots allt älskar jag dig,
min älskade och saknade.

Nu ligger jag ensam här,
tänker på de dagar vi har haft
vad hade jag gjort utan dig, vad gör jag idag.

Inga tårar trillar,
inga.





Fri vers av linkboy
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-09 21:16



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Väldigt vacker och kärleksfull text
2010-08-09

  Suzy med punkterna
Mycket fint och känslosamt!
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy