Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade fader

Min älskade fader,
vad vore jag utan dig.

Som en tomhet i nuet.

ingenting utan dig
genom dig allting.

Ditt ord har jag sparat
som det finaste jag har.

Du överger mig aldrig,
i evig tid du är mig kär.
Min älskade fader.




Fri vers av linkboy
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-09 22:02



Bookmark and Share


  aol
uderbart
2010-09-16

  Frökenfanny
Underbart fin och kärleksfull :)
2010-08-09

  Suzy med punkterna
Skulle kunna vara en text både till vår fader och till vår Fader men jag ska inte analysera så mycket utan nöjer mig med att säga att det är fint att du känner den kärleken.
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

linkboy
linkboy