Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
komplicerat men ändå inte,det är upp till oss nu,hur komplicerat vi vill göra det..


sekunderna tickar så sakta

jag trodde mig göra rätt
men nu vet jag inte längre
sekunderna tickar så sakta
och jag vet inte vad som
ska hända
bara att jag sa som det var
utan att tänka mig för

sekunderna tickar så sakta
och miljoner tankar rusar
genom mig
och jag tänker att
så småningom kommer det
att visa sig....

han har redan sett
allt jag har och mer
därtill,mitt hjärta min själ
mitt inre
men nu vet jag inte längre
tiden tycks stå still
fast sekunderna tickar
så sakta..
och jag vet att han inte vet
vad jag verkligen vill..

för han har inte hört det än..




Fri vers av firefire
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-10 07:36



Bookmark and Share


  aol
han har sett dej, men ändå inte allt,
en text som genom diktarjaget ser människan,
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire