Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord och tankar...medan kaffet kokar..


varför jag bara skriver strunt just nu..

jag skriver bara strunt just nu
för tro det eller ej!
jag har inte så mycket annat
i mina sinnen... än dig...
och det är allt jag vill och kan
tänka på...

hur ska jag kunna skriva
vackra dikter
när allt är invaderat
av tankar känslor och
även drömmar om dig

i mitt feberrus
all yrsel var det bara du
som existerade och
jag vet inget mera

än att du betyder
oerhört mycket
för mig!

om jag bara tordes
vara sådär helt och fullt
ärlig som jag brukar
kanske kunde jag då berätta
för dig om mina rädslor
jag vet ju hur det är
det du berättade..

men jag törs inte just nu
jag blundar och väntar
på ett mirakel
för även om också du vill
och känner samma
så har du en ännu längre
väg att gå

kanske bäst att ta det
steg för steg

eller har jag redan skrämt
iväg dig,
min älskade?




Fri vers av firefire
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-10 07:59



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Var var struntet i den fina dikten? :)
2010-08-10

  KrutOla
Strunt skriver du då aldrig :-)
Det är mer min bransch det ;-)
2010-08-10

    //Nikita
Sådan ärlighet, starkt gjort :)
2010-08-10

  aol
så rätt så rakt rån hjärtat, ta ett ögonbick en dag i sänder vännen
2010-08-10

  Bo_67
inte så 'bara' medan kaffet kokar...!
2010-08-10

  Pot Pourri
ja! rätt in och så där medan kaffet kokar och man tycker nog det är bara strunt. ändå upptar det totaliteten av sekunders merutveckling. man segar sig ner över den rykande koppen och förstår inte ens att tungan bränns..förrän dan efter, (eller nåt sånt) och ja.. vem vill väl vara på "en bal på slottet?" :) finfint bokstavat här! stort gill! Tack
2010-08-10

  Gunnar Hilén VIP
jag gillar din totala nakenhet och ärlighet...man har inget att förlora...bara en värld att påverka...förföra...förändra...
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire