Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På förekommen anledning




Förr eller senare

 

i krig och katastrofer
trängs mänskoskaror på en smal refug
ett krympande utrymme
en kort frist

men ingen slipper undan
allt är en tidsfråga

ett långt och någorlunda lyckligt liv
borgar för uppslitande skilsmässor
slutlig ensamhet
och krympande utrymme

en kort frist




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-10 10:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man vet så lite om morgondagen.
Tänk på skotten i Sthöm 1986... Vem hade kunnat ana?
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger