Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Mina fingrar smeker dina läppar
medan vågorna slår mot klipporna
skummet yr upp över oss
dit saltdränkta hår smeker mej på kinden
dina händer håller i mej
havet speglar sej i din vackra ögon
just nu finns bara du och jag
tiden har stannat och vi med den




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-10 13:34



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Sesnuellt, exotiskt erotiskt, lite ljuva rader som springer in en i dt delar av ens inre som är lystet
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson