Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångsklippta naglar

Naglarna gräver i kött

Skin under de flagnade nagellacket

Emo sminkning

Pillren är tagna

Kroppen suktar efter blod

Dämpar den psykiska smärtan

Tvångsklippta naglar

En natt blir till dag

På en psykiatrisk avdelning i Sverige




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-11 20:59



Bookmark and Share


    Anna Ahlborg
Mycket bra text! Skrämmande...men mycket värklighetstrogen, man riktigt känner ångesten i tvångshandlingarna!
2010-08-11

    Herr Ångest
Som en mardrömslik men poetisk dagboksskildring.. hemsk och samtidigt fantastiskt att läsa. Bra skrivet!
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel