Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gör ont en stund om natten men inte om dan....tralala..bäst att sjunga om eländet..suck....


ensam,men bara om natten..

snart finns inget alternativ
eftersom jag hatar detta
ensamma liv
och redan är älskad tills
döden skiljer oss åt

av en man som egentligen
bara ville väl
som har lärt av sina misstag
och med ord och handlingar
varje dag försökt ändra på sig
och vinna mig åter

jag vet ju innerst inne
att det inte skulle fungera
alla år vi prövade
och gjorde varandra olyckliga
tycks bara så avlägsna nu

i ensamhet och kyla
kan ens hjärna förvridas
och detta är blott tankar
inget mera...

men jag saknar värmen
och allt som var bra
då innan allt förvandlades
innan kaoset
innan vår kärleks död
innan min




Fri vers av firefire
Läst 231 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-11 22:46



Bookmark and Share


  Emme VIP
Han är inte värd dig men jag förstår att du saknar värmen och allt. En dag vännen... Bra skrivet
2010-08-14

  KrutOla
Bra att du inser att det inte skulle funka och att det stannar vid tankar... Att gå i gamla spår, som inte lett rätt, är ju tyvärr bara ett sätt att åter gå vilse.
2010-08-12

  Anders Perols
Innerligt, nära och bra
2010-08-12

  Anna*
Usch då! Kampen att finna vila i att vara ensam är tuff speciellt på natten då allt är stilla i huset och tankarna får fritt spelrum. Men vi ska vinna den striden också ... eller hur? Kraaam ♥
2010-08-12

  SagaArt VIP
Hitta kärleken i dig själv.
2010-08-11

    Niklas H
så påtagligt och nära du hela tiden befinner dig det du skriver om. texten är sann, är mörk, är förtvivlad och är mycket bra skriven
2010-08-11

  aol
så tungt,
2010-08-11

  issac.a.m
det känns tungt..
bra skrivet
2010-08-11

  Suzy med punkterna
Så nära, så verkligt och sant och ibland kan inte ens kärleken hjälpa
2010-08-11

    //Nikita
Det känner man igen.
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire