Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker om hela dig

"Jag tycker om hela dig".
Sa du.

Jag tror dig.
Jag ser det i dina ögon.

Och jag vill stanna tiden.
Stoppa världen.

Bli kvar i denna känsla.

För alltid.

Låta den bära mig.
Genom livet.

Ända in i döden.




Fri vers av Amorina
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-12 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina