Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig - nöjesfält

Nära dig - nöjesfält.

Där inne poppar popcorn,
jag känner doft av
rosa sockervadd...

Hur länge ska jag känna så?

Det dansar i min själ,
musiken släpper loss
hämningar,
leenden överallt.

Händer, kroppar, kyssar...

Jag dansar...
fast benen inte
bär mig längre,
nära dig.

Skratt...
bubblar fram,
från mitt hjärtas
innersta heliga rum.

Glädje!

Jag åker karusell,
berg- och dalbana,
spöktåget och...

Kärlekstunneln...

Med dig.

Nära dig - nöjesfält.








Fri vers av Amorina
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-12 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina