Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är den grymma värken tillbaks igen

Den gör mig deprimerad orkar
inte tänka knappt på mitt jobb
som blir lidande men tur att jag
har den arbetsgivare jag
har

Dom har tålamod med mig
när jag mår som sämmst
då behöver jag bara göra
det enkelt för mig men alla
gånger hjälper inte det

När den grymma värken har satts
sig fast i min kropp tar det en
vecka innan jag är människa
igen ibland längre ändå

Nu är den grymma värken
tillbaks igen tack vare det
sämmre vädret men det
är hösten som är på gång
då får jag må så här tills
nästa vår igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-12 11:27



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas det skall finnas små
ljusglimtar för dig även under
vintern
2010-08-24

  anits VIP
Mycket igenkännade hur det
är när värken sätter igång
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin