Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrött inom dig

En gång, det rinnande blodet
Alltid, beroende
En alkoholist, kämpar ständigt törsten
Av det röda röda vinet-
Vinet i din kropp, som vill ut
Det rädda ansiktet, beviljar att låta det droppa
på det vita golvet, som snart skiftar rött
Mörkrött, en skönhets färg
En själ, ingen färg
 
Visa mig!
Varför gömma dig
Du gömmer dig bortom det mörka, röda blodet
Men du kommer snart tvingas ut
När det mörka tömmer min själ.
Jag ska visa dig, du kommer le när jag nått det mörka
Jag ska visa dig, du kommer le när jag tömt din själ
Du kommer ligga på det vita golvet, med ett leende
Allt i skiftande rött.




Fri vers av PollyBlunder
Läst 178 gånger
Publicerad 2010-08-13 11:32



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Stark text om någon långt bortom ruset känns det som.
Bra flyt och uppdelningen gör at texten kan delas och läsas fristående från varandra.

Tycker att du fått med en bra blandning av svärta och ångest på ett bra sätt
AE
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder