Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så nära

Vad ska man säga
när allt är vid kanten
av att falla och blotta hela
sanningen

Vad ska man göra
när olyckliga ögon vrids
bort till skymningens grav
från den som förlamat står

Vad ska nu hända
när ingen längre ber
åt den som ingen lycka ser
vem ska nu skydda
när onda andar ler
då du ramlar enda ner




Fri vers av PollyBlunder
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder