Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mitt andra 'jag' tar över

Jag känner inte det jag känner
Jag vill inte det jag tänker
Det är tiden som bestämmer

Det är inte mina tankar
Det är tiden som tänker

Det är inte mina känslor
Det är tiden som känner

Vänta tills imorn, så har tiden passerat




Fri vers av PollyBlunder
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-24 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder