Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig plåga för oss som känner för mycket

Om hela världen mådde som jag
hade det i alla fall funnits
sympati




Fri vers av PollyBlunder
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-14 23:54



Bookmark and Share


  M.A.J.R
wow glödheta rader hörru kort text men så otroligt bra skrivet applåd !
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder