Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte når mig

Jag förstår inte
hur ni kan skratta
när jag inte kan

jag förstår inte
hur ni kan visa
ett leende hela dagen lång
utan att läcka
de verkliga känslorna
ut från ögonens spegel




Fri vers av PollyBlunder
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-14 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder