Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att jag är mänsklig

Ge mig bedövning
för smärta, sår och känslor

Ge mig smärta
för all ondska inom mig

Ge mig sår
för all ångest som trycker inom mig

Ge mig brännande tårar
för alla ord som kastas min väg

Ge mig all skit i världen
bara för att jag är mänsklig




Fri vers av PollyBlunder
Läst 279 gånger
Publicerad 2013-12-19 04:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PollyBlunder
PollyBlunder