Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala till mig med dina händer

Säg inget.

Tala hellre till mig
med dina händer.

Låt dina händer
berätta för mig
vad du känner
för mig.

Jag är här...

Jag väntar.
Längtar.
Lyssnande.

Efter dina händer.




Fri vers av Amorina
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-13 13:24



Bookmark and Share


  stella
Dom ljuger aldrig...
2010-08-20

  karenina VIP
ja det där tysta språket gillas! :)
2010-08-18

  poetlinan
Härligt och fint :)
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina