Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrevet


Skrevet
Falla

Skrev
Falla, slå sej

Skrev
Det jag kunde för att
Falla
En fälla med ord

En fälla med sten eller jord
En fälla, den första från moder jord
Att falla är att inte stå pall
För förförelsen
Eller att inte vilja motstå
Ens lycka är gjord
Eller ogjord
Och allt kan vara
Sönderslaget…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger
Publicerad 2010-09-02 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO