Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

i nattens efterdyning
en svallvåg dröjer kvar
i mitt hjärta
en älskling jag saknar


på torget en kall vinterdag
inga äpplen finns
drömmen om sötman
skär genom blåsten

bilden i min hand brinner
fotot av vad som aldrig blev
försvinner i tusen bitar
förföljd med sluten blick

kära vän
hur börjar man ett brev
när tiden tappat tand
allt stannat och förblev

i nattens morgontimma
dyningen lämnar strand
i öster en strimma
av allt som ska försvinna

mitt minne fylls av sorg
sandkorn från tidens ocean
genom hjärtat skär en våg
en älskling som jag saknar




Fri vers av frantic VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-14 10:25



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ja, hur börjar man ett brev? tycker mycket om denna ensliga text.
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic VIP