Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"you are my everything my head my heart my my wings.. all good things now comes from you.. i hope you feel the way I do...." Anna Ternheim..valda rader..


suck......

sov inte en blund inatt
men det är klart
när hela ens värld
förändras
måste man ju reagera
på något vis

just nu är jag allt
som han så klokt
rådde mig att inte
vara

inte en sekund går
utan att han är där
i mina tankar
känner honom
så intensivt
och undrar hur han
skulle känna om han
verkligen stod
framför mig

kanske skulle han
inte alls tycka om det
han ser eller hör
kanske skulle han
tycka att jag var
precis så underbar
som jag tycker att
han är

men det är bara mina
drömmar just nu
vet ju inte vad som
kommer att hända

samtidigt
är det otroligt
att någon kunde
väcka allt till liv igen
allt som sov
bara för att jag var
tvungen då
för överlevnads skull

jag vet inte om jag
någonsin kan finna
ord för att få honom
att förstå
ord är inte min starka
sida

det skulle han bara
veta....

om jag bara fick visa
honom vad jag menar...




Fri vers av firefire
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-14 14:29



Bookmark and Share


  Anna*
Relationer är det svåraste som finns ... oavsett vad gott man tycker att man gjort så kanske den andre inte uppfattar det så. Må du få sova framgent
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire