Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske för att jag inte känner så stark lust just nu för att prata.. inte när man kan älska..........


inte ett vettigt ord kommer ur min mun nu

vem var det som sa
att det var lätt
att älska
var det jag kanske..
hm..
att älska är att andas
och känslan bara kommer
utan vilja
utan tvång

så har den då
äntligen
nått mig igen
och jag förtärs
inifrån av min längtan
som växer sig allt
större

en vilja och en lust
att se höra
röra
bara vara
bara han..

finns inget annat nu
kan varken tänka
eller göra något
vettigt nu
hela tiden
rastlös ivrig
hoppfull sorgsen

men det är bara
för saknaden
av han som visade
sig bli den mitt
hjärta skulle välja

jag kan inte ens
skriva längre......




Fri vers av firefire
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-14 17:47



Bookmark and Share


  Emme VIP
Fint om längtan och så mycket annat. Jo du kan skriva vännen! Förstår hur du känner.. Kram!
2010-08-15

  Suzy med punkterna
Du gjorde ju jst det men jag förstår känslan...när inget formar sig som man vill att det ska bli.
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire