Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

 

jag ligger stilla under kalla lakan

och längtar efter kroppars möte

men är rädd, vet ej om jag kan

ty min kärlek spirar ur frostigt sköte

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-14 19:31



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Säger som anna fantastiskt skrivet!!längtan men förkrossande rädslor..så berörande starkt och fint formulerat!!
2010-08-16

  Anna*
Fantastiskt skrivet! Starkt med få rader!
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP