Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara kärlek så skit i om du sårar någon på vägen...

igenom livet för hur många gånger så har du själv inte bara blivit sårad
Bara stått där ensam kvar med tårar i dina ögon helt oförstående
Vad var det precis som hände?
Vad var det som gick fel
Och efter att hon har gått sin väg så står du där ensam kvar med ett öppet sår i din själ
Ett öppet sår som aldrig tycks vilja läkas för man bara står där ensam med sina funderingar och känslan över
att man bara vill kräkas
Spy
Men trots det så vet du om nu av erfarenhet att tiden läker alla sår och att du bara blir starkare i din själ
så nästa gång som du kärar ner dig i någon så tänker du att du inte ska göra om samma misstag som gjorde med din förra flickvän
då allting bara tycktes bli fel……

Det är bara kärlek så skit i om du sårar någon på vägen….?

Ken Cassel
15/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-15 11:07



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Ja en nog så tankevärd fråga på slutraden
i en välvillig sak som kärlek kan ändå mycket gå fel
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel