Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vart det morgon

 

så vart det morgon
igen
se nu tittar lilla solen närgånget in
det står PRIVAT på fönstret!

åh nej
dags att kränga ryggsäck på
dags att kroka upp mungipor
dags att tvätta sömn ur svullna ögon
så dags

det finns kanske någon som väntar
därute
något som väntas




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-15 11:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en tröst i detta "kanske".
2010-08-15

  Ingela Svenson VIP
Så skön känsla att vakna till!
2010-08-15

  Vildkärlek
förväntan =)
2010-08-15

  Elaine.S VIP
Motvilligt, är ett ord som kommer till när jag läser din morgondikt.
Att sträcka sig och inse att dagen är ny och hur det än är så finns det ett litet frö av hopp, att den nya dagen ska ta tag i en med hull och hår och få de där uppkrokade mungiporna att vilja le av sig själv och få tyngden i ryggsäcken att kännas mindre tung.

Det finns förhoppning om en bra dag...
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger