Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymlingen




Förbi det strömmar, bäckens virvelvatten,
av himlen skänkt hit ned; en fångad sky,
som smyger genomskinlig genom natten;
nu fri, i dans mot höjdens vida vy.
Om lyssnar du, så hörs hans glädje, skratten,
hans längtans sorl i tidens larm och gny.
Till avsked spelar rymlingen i bäcken,
i månens sken, med djupets ande, Näcken.l




Bunden vers av lärjunge
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-15 15:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra ottave rime den här oxå men har inte samma flyt riktigt som i Uppenbarelsen som du verkligen har lyckats strålande med:)
Du är duktig du Lärunge!:)
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge