Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla poeter som sätter punkter på sina dikter och alster

Sluta upp med det
Det ser bättre ut utan
Folk förstår ändå vad ni menar och låt folk själva
få tänka lite
Ja, det blir även lite roligare för den som är en poet
att skriva
Ja, det är i alla fall vad jag fick lära mig för några år sedan
och jag kunde inte annat än att hålla med Nattviolen
när hon skrev det till mig
Så tack Nattviolen för det...

Med vänliga hälsningar

Ken Cassel
15/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 5134 gånger
Publicerad 2010-08-15 17:39



Bookmark and Share


  Johannes
Är det inte lite hyckleri att skriva den här texten och sedan använda sig av både komma och fyra punkter på rad?
2010-09-07

  Junitvillingen
Det är välan upp till var och en hur man vill göra. personligen använder jag sällan punkter i mina texter - men det är en smaksak. Dock tycker jag det blir ett lättare flyt utan punkter.
2010-08-16

  Annie b'larsson VIP
Tramsigt. Vad vore skrivande utan friheten att formulera sig som man vill med eller utan skiljetecken.
2010-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Alla måste få göra som de vill.
2010-08-15

  Caprice! VIP
Nej, aldrig en ensam punkt i en dikt, tre däremot... ;-)

Har själv funderat på att skriva nåt liknande...
Nu slapp jag - tack för det!
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel