Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Av Ann-Marie Andersson skapad, med mig tillåten publicering)


Haiku






öppen sommargrind
hästarnas flyende flock

blott vinden rider




Bunden vers av lärjunge
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-15 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin, gillar den!
2010-08-15

    ej medlem längre
Hälsa från mig och säg att denna haiku är en av de bästa jag läst på länge:)
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge