Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristen dom


För många är:

Kristendom
Trist en dom
Brist en dom
Kristen dom
Minst en dom

Man kan förstå dom
Man kan se hur det är mer dom
Än kristen
Mer onåd
Än nåd
Mer dömande
Än berömmande
Mer av lag
Än behag….

Med såna referenser på så många håll
Hur ska då himlen bli
Med alla dessa som ska gapa
Om omoral och
Levnadsöden…





Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-19 06:42



Bookmark and Share


  Elwania
Kristen dom är utdöende men Andlig uttveckling en del av den mänskliga evolutionen
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO