Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memoarer



Memoarer
Eftermäle
Men efter min syn
Som Gustav Wasas men
Inte så spännande….
Och inte så
Kunglig

Troligen så vinklar jag
Lika mycket
Som Wasa
Men egen Wasaorden
Eller var det
Wasa orden…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2010-08-17 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO