Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lever sitt eget liv


Självkänslan

Vill inte mer
inga fler alster

men

en pensel i min hand
en palett med oljefärger

förvandlar mig

jag kan

jag gillar det jag gör




Fri vers av Maiah VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-16 05:19



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..bara det är ju värt allt:)..
2010-08-16

    Bo Bjelvehammar
du är BRA kram
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP