Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar inte

Det finns något som driver mig

varför skulle jag annars

gå upp varje dag

med tron

att det är värt all mödan

livet dansar inte

för mig

ändå kan jag inte

få nog




Fri vers av Hawaii
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-16 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii