Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula streck

står där och tittar
på de vita strecken

magiskt

beatles gick över dem
abbey road

för länge sedan
var de gula

forntid

yellow brick road
elton john

vi hade vänstertrafik

mona den röda kejsarinnan
kör i diket

vi har ju högertrafik




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-16 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson